Usein kysyttyä

Onko mahdollista noutaa tuotteet itse?

Tuotteiden noutaminen toimipisteeltämme on aina mahdollista. Ostaessasi verkkosivuilta valitse toimitusvaihtoehdoista "Nouto varastolta" niin saat sähköpostiisi tarkat ohjeet, miten löydät perille.

Kun tilaan kotiinkuljetuksen, kuinka kauan toimituksessa kestää?

Pääkaupunkiseudun kotiinkuljetuksissa kestää 1-3 päivää tai mahdollisuuksien mukaan saatat saada tuotteesi jo saman päivän aikana.

Kotiinkuljetatteko pääkaupunkiseudun ulkopuolelle?

Lähtökohtaisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolelle menevistä kotiinkuljetuksista veloitetaan lisämaksu matkan perusteella. On siis ehdottomasti mahdollista, mutta ei aivan maailman ääriin asti.

Onko tuotteissa vaihto- tai palautusoikeutta?

Internetin kautta ostetuissa tuotteissa olette oikeutettu 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuteen. Palautus on sinulle ilmainen. Otathan huomioon, että palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä, alkuperäiskuntoisia ja myyntikelpoisia tuotteita, jotka on palautettu huolellisesti pakattuina. Siksi suosittelemme käsittelemään tuotteita varoen ennen lopullista ostopäätöstä.

Tuotteeni on viallinen, miten saan vaihdon / palautuksen?

Jos koet että tuotteesi on viallinen, ei vastaa tuotekuvausta tai on muuten epäsopiva ota yhteyttä tämän linkin lomakkeen kautta tai vaihtoehtoisesti lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@dubs.fi kuvien ja selityksen kera. Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin 24h sisällä.

Miten vaihto tai palautus toimii?

Vaihto ja palautus toimii samalla menetelmällä kuin ostaminenkin. Jos tuotteesi saapui kotiinkuljetuksella tulemme myös vaihtamaan tuotteen paikan päälle. Jos taas tuotteesi saapui Postin kautta, lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet palautukseen / vaihtoon.

Kuinka nopeasti vastaatte asiakaspalvelu sähköposteihin?

Pyrimme vastaamaan 24h sisällä. Jos asiakaspalvelu on ruuhkautunut, ilmoitetaan siitä erikseen, että vastauksessa saattaa kestää odotettua kauemmin.

Missä myymälänne sijaitsee ja milloin sinne voi tulla käymään?

Varastomme sijaitsee Vantaan Vantaankoskella, joka muuntuu hetkessä myymäläksi kun ilmoitat haluavasi tulla paikalle! Soitolla, Tori viestillä, Facebook viestillä ja sähköpostilla voit ottaa yhteyttä ja sopia ajan. Meille pääsee vierailemaan aamusta iltaan!

Mikä on yrityksenne tarina?

Tarinamme alkoi syksyllä 2021, kun aloitimme myymään ja kierrättämään käytettyjä huonekaluja. Myöhemmin erikoistuimme nimenomaan käytettyjen sohvien myyntiin. Nopeasti huomasimme, että olemme kenties ainoa täysin suomalainen käytettyjen sohvien kauppa. Vuonna 2022 haluamme ottaa valikoimaamme myös upouusia tuotteita ja keväällä 2022 ensimmäiset matot tulivat myyntiin. Tahdomme tarjota suomalaisille kuluttajille laatua ja tyyliä järkevin hinnoin!